Ungarna har haft studiedag idag så de har varit hemma med mig. Det har väl gått så där, studiedagen inföll inte på en av mina bästa dagar. Jag har varit nedstämd och stressad över praktiska saker här hemma, t.ex. att jag har varit tvungen att röja en del på logen men också över det stundande panelbytet på magasinsgaveln.

Magasinet stressar mig eftersom jag inte vet hur länge arbetet ska pågå eller hur mycket det kommer att stöka till tillvaron, gårdsplanen och trädgården. Röjningen på logen gäller dels en akut insats jag gjorde i dag så att vi kan få in en storbal med halm men också jobbet med att köra undan all bråte från köksrenoveringen som vi bara öste in på logen i vintras.brate_logenbrate_logen_efterDet kanske inte tar så lång att tömma logen om man är flera och jobbar effektivt. Problemet för min del är att stressen gör att jag inte har nån ork och ingen förmåga att jobba effektivt.dvd_stjarnornas_krig_nr3_nya

Gårdsstressen i kombination med barnstressen och halvdåligt sovande i natt gjorde att jag fick kämpa för att ta mig genom dagen. Under eftermiddagen så mutade jag mig till lite lugn och egentid genom att låta killarna se den tredje av de nya Stjärnornas krig-filmerna.

Under min egentid så filmade jag mig själv när jag kylde Piranas hovar. Det kanske inte låter som att det blir en så kul film att titta på men efter att jag dragit upp hastigheten lite och klippt bort den tid då ingenting hände så blev den ganska sevärd tycker jag. Jag börjar tro att Pirana har humor och driver med mig. Trots vind- och trafikbrus så gör sig filmen bäst med ljud.

 

Var vänlig följ och gilla: