johan_kostym_hundtand_huvud_20160519I morse så lovade väderprognosen relativt svalt väder så jag tänkte att jag skulle ta sista chansen att johan_kostym_hundtand_20160519klä mig i tredelad tweedkostym innan sommaren. Fast den här kostymen kan kanske sägas vara fyrdelad eftersom jag har en matchande keps. Det blev hur som helst i varmaste laget när vädret visade sig bli varmare än utlovat men jag kämpade på utan att ta av varken kavaj, väst eller keps. Nåt som hjälpte mot värmen var det faktum att jag mötte ett antal leenden under dagen, leenden som jag kopplade till utstyrseln och då gjorde det inget att det var lite svettigt innanför västen.

När jag var hos hönsen i morse så hörde jag att det pep ifrån hönorna som ruvade. När jag tittade närmare så fanns där en kyckling, jag vet inte om den var ensam eller om den har några syskon.kyckling_20160519 När jag tittade till hönsen tidigare i kväll så låg båda hönorna lugnt i redet så jag ville inte lyfta bort dem för att se om det var flera kycklingar.

På väg ut till hönsen i morse så knäppte jag en bildserie på en björktrast som stack iväg från kastanjen på baksidan. Inte en enda bild blev skarp! Jag ser misslyckandet som en utmaning att lyckas ta en skarp bild på en flygande björktrast.bjorktrast_kastanj_1bjorktrast_kastanj_2bjorktrast_kastanj_3bjorktrast_kastanj_4Jag avslutar med en skarp bild – en azalea i trädgården.azalea_20160519

Var vänlig följ och gilla: