Taggtråd

Under jul- och nyårshelgerna har jag inte fått mycket gjort här hemma men de senaste dagarna har jag ryckt upp mig lite. Igår sotade jag pannan, d.v.s. tog ut metallspiralerna som hjälper till med värmeväxlingen från röken och borstade dem rena och så rengjorde jag också rören de sitter i. Idag var jag ut i en av hagarna och plockade ihop lite taggtråd från ett gammalt stänge. När jag höll på med taggtråden så noterade jag att det finns en del vindfällen i hagarna som jag borde såga upp så att vi kan få hem dem så att jag kan kapa och klyva dem till ved. Vi får se när jag lyckas ta tag i det, jag orkar inte riktigt fokusera på saker nån längre tid och ska jag hålla på med motorsågen bör jag vara fokuserad. Mina dagar är dessutom väldigt inrutade för att jag ska orka ta mig igenom dem och tar man bort vardagssysslorna, hundpromenader, träning och ställtiden (som är betydande för mig) så finns det inte jättemycket tid kvar att göra andra saker på.

Dagens ställtid (och lunchen) ägnade jag till stor del åt att se ”The incredible Jessica James”, en trevlig romcom med en del djup.

Jag ska föreslå att familjen ser den, hustrun gillar den säkert men jag tror även att pojkarna kan se den med behållning. Filmens huvudperson, suveränt spelad av Jessica Williams, har en ring i näsan och ser väldigt cool ut. Hennes näsring väckte liv i mina tankar på att skaffa en ring i näsan. Jag har länge (typ tio år) lekt med tanken på att skaffa en (är fruktansvärt nöjd med min ring i örat) men inte riktigt vågat och sen vet jag inte heller om jag ska ha den centrerad som Jessica eller i näsvingen (lutar åt näsvingen). Jag gjorde en snabb googling och stället som gjorde mitt hål i örat piercar näsor också, jag passerar där på fredag förmiddag – ska kanske smida medan järnet är varmt….

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
https://villblifrisk.com/taggtrad/
Twitter
INSTAGRAM