Barnen skrattar och hustrun är sur

De två senaste dagarna har varit bråda för mig. Igår hade jag både sjukgymnastik och utprovning av en iläggssula till mina löpskor. Sjukgymnastiken sker ju i Getinge men för sulan var jag tvungen att bege mig till Teamolmed inne i Halmstad. Jag har fått personliga sulor gjorda en gång tidigare (ca 1990) och då var det gipsavgjutning av fötterna som gällde men igår så skannades fötterna. Om två veckor ska jag hämta sulorna och efter det så hoppas jag kunna börja springa så smått.

Idag på förmiddagen var jag in till Halmstad för min årliga tandläkarkontroll. När jag ändå var i stan så passade jag på att besöka Myrorna och de hade ett par snygga byxor och en fin skjorta. Jag gillade färgen och mönstret på byxan men den var i 90 procent polyester och jag vill inte ha plastbyxor så de fick hänga kvar på galgen. Skjortan var från Stenströms och den hade ett diskret blommönster (nästan som en vattenstämpel) men den var tajt skuren och jag har inte en kroppsform som funkar i såna plagg.

Efter Myrorna begav jag mig till Salong Hype ute på Hallarnas köpcentrum och fick näsan piercad! Japp, jag gjorde det. Jag har ett stift i nu men planen är att sätta i en ring när hålet läkt. Reaktionen hemmavid har inte varit positiv – ungarna skrattar åt mig och hustrun är sur. Jag visste att resten av familjen tyckte att ett hål i näsan var en mycket dålig idé så jag var förberedd. Själv är jag skitnöjd och det är ju huvudsaken.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
https://villblifrisk.com/barnen-skrattar-och-hustrun-ar-sur/
Twitter
INSTAGRAM