I går var jag lite tagen av tandutdragningen men tills idag hade jag repat mig. Jag kände visserligen av lite hexidentvärk i morse men den släppte under förmiddagen. Det av tandutdragningen som märks mest nu är att allt jag äter eller dricker smakar blä! Det beror på att jag sköljer munnen med klorhexidinlösning för att minska risken att såret blir infekterat.

Under dagen så har hustrun och jag hämtat hö och jag har också gått en promenad. Jag stod dock över pojkarnas avslutning på simskolan i morse och lät hustrun åka ensam i regnet med sönerna. Kanske inte så svala_nara_markengentlemannamässigt men i morse (avslutningen började 8.15) var jag fortfarande osäker på dagsformen. Under promenaden så fotade jag ytterligare några svalor. Deras flyguppvisningar är fascinerande, ibland har de inte mycket marginal till marken.oresundstag_perrong

Jag har också hämtat svärmor vid tåget i dag. Hon kom hit för att ta med sig sexåringen på måndag, han ska vara en vecka hos mormor och morfar. Efter nästa helgs bröllop i Uppsala så hämtar vi upp honom på vägen hem, vi planerar också att göra en avstickare till riddarspelen i Hova.Foto1884När vi kommer hem från bröllopet så är det knappt två veckor kvar innan vi åker trad_ramlar_intagsvagentill Irland. Jag börjar redan bli nervös inför den resan, jag vill så gärna att den blir bra och att alla är nöjda med den.

Ibland tar jag foton bara för utmaningens skull, för att se om det går att få bilderna skarpa. Idag tog jag såna kort på fåren, se nedan. Om resultatet blev bra eller dåligt lämnar jag till er att avgöra. På väg till fåren så noterade jag att ett körsbärsträd håller på att ramla ner över vägen. Trädet står på vår mark så jag får gå dit med motorsågen i morgon.far_bajsar_2

Var vänlig följ och gilla: