Idag bokade jag flygbiljetterna till Irland! Även fast jag redan delvis bokat boendet för sommarens semester där så har jag inte riktigt vågat tro på att resan ska bli av. irland_bokning biljett_aVi är inte där ännu men med flyget bokat så är vi ett steg närmare den gröna ön.

Jag håller på att lära mig laga mat på den nya spisen, det är en induktionshäll så kastruller och stekpannor blir varma ruskigt fort. stekpanna_hallDet funkar inte att slå på stekpannan, lägga i lite margarin och sen göra nåt annat en stund medan stekpannan blir varm. Det är ett säkert recept för att överhetta och bränna margarinet, med induktionshäll tag_oresundstag_fbg_20160108kan man bränna vid maten innan den ens hamnat i stekpannan.

Mormor eskorterade hem nioåringen med tåg idag. Han har varit hos henne och morfar sen i julas och det låter som att han haft det väldigt, väldigt bra. När jag kangor_rotschildkörde till och från tåget i Falkenberg så märkte jag att snöandet här gjort vägarna väldigt hala. Anti-sladdsystemet gick igång flera gånger fast jag tyckte att jag anpassade farten till väglaget.johan_snofall_20160108_3

Jag var ledigt, men snyggt, klädd när jag mötte upp vid tåget. Avslappnad hatt, Harristweed, Levi´s och ett par snygga johan_tweed_logenkängor. Genom kängor och Chelseaboots håller jag på att hitta tillbaka till vanliga skor efter att ha varit inne i cowboybootsbubblan rätt länge.

Var vänlig följ och gilla: