Smedjan i Kvibille har inte hunnit reparera hästvagnen som blev skadad förra söndagen men i förmiddags så körde vi en sväng med den gamla vagnen. Körningen gick bra även om jag var lite spänd när vi passerade olycksstället men Pirana skötte sig bra, stundtals kanske lite ”tittig” men på det stora hela sitt vanliga lugna jag.

Idag på eftermiddagen så var hela familjen på vernissage hos Galleri 70 på Söder i Halmstad. Temat för utställningen var mytologi och där fanns väldigt mycket spännande konst att titta på. Jag glömde faktiskt helt att fota inifrån galleriet så vill ni se hur verken ser ut så får ni masa er dit.

Utflykten till galleriet blev en utmaning för mig som sällan lämnar gården, förutom vernissagen så klämde vi in besök på tre loppisar och Claes Ohlson också. För att klara eftermiddagen så tog jag psykologiskt stöd i kläderna och plockade fram tweed och manchester i jordfärger, jag tycker resultatet blev ganska bra.

Till sist ett foto på resultatet av ett besök hos SIA Glass i går. Femliterspaketet som knappt syns bakom de mindre glasspaketen innehåller glass med kaffesmak. Jag tror inte att jag testat den förut men jag tycker det låter som nånting jag kan gilla. Plastpåsen innehåller strutar med smak av ”cookies & cream”, låter också helt ätbart.

Var vänlig följ och gilla: