Den senaste tidens regnande har fått vår tidigare bruna gräsmatta att bli grön och frodig. Och i ett stort behov av klippning. Det var uppehåll i regnandet i går men jag hade inte riktigt orken klippa gräset utan sköt på det tills idag. Ett klokt beslut eftersom jag i eftermiddags blev räddad från gräsklippande av det regnväder som drog in här strax efter lunch. Enligt prognosen så ska det regna ett par dagar nu så jag kan nog med gott samvete skjuta upp gräsklippningen tills i början på nästa vecka.

Nåt jag orkade göra i går var att se ”Skorpionens förbannelse” av Woody Allen. Filmen, en skruvad deckargåta, var så där smårolig som Allens filmer brukar vara men den var också en hyllning till 40-talet, vilket syntes mycket tydligt i hur skådespelarna var klädda. Mycket fina kläder på både de kvinnliga och manliga skådespelarna. När jag googlade filmen så verkade det inte som om kritikerna riktigt gillade den (frånsett Rolling stone magazine som tyckte den var “en komisk pärla”) men jag tycke att den var mycket underhållande.

 

Var vänlig följ och gilla: