Min terapeut brukar säga till mig att jag måste lära mig släppa saker, att låta de vara ”good enough” som hon uttrycker det. Ibland så tänker jag att det inte är ett problem för mig, att hon inte riktigt förstått hur jag tänker och resonerar men så gör jag nåt som får mig att tänka att hon vet precis hur jag tänker och resonerar.

Igår var jag väldigt aktiv i sociala medier. Jag bloggade (inklusive rörliga bilder), ändrade profilbildfacebook_20151026a både på bloggen och på Facebook. Dessutom ändrade jag bakgrundsbild på Facebook och la upp lite rörliga bilder (samma tema som på bloggen men inte identiska). Jag är egentligen nöjd med alla bilder jag la upp men….. – de kunde vara lite bättre. På profilbilden på bloggen syns inte bootsen ordentligt, bakgrundsbilden på Facebook var lite för dov och livlös och profilbilden på Facebook (som egentligen var jättebra) var inte riktigt perfekt eftersom jag hade ”fel” örhänge på mig, ett i guld hade varit snyggare till höstfärgerna.

Jag klarade inte av att släppa tankarna på att bilderna inte var perfekta utan vid lunchtid tog på mig samma kläder som igår och gick ut och försökte ta bättre bilder. Jag lyckades givetvis inte men dagens bilder ser ni nedan.

johan_host_lov_huvud_20151026 johan_host_lov_huvud_20151026_2

johan_host_lov_hela_20151026_1 johan_host_lov_hela_20151026_2

Bakgrund_20151026_a

Det som stör mig mest med det inträffade är inte att jag fotograferade allt en vända till, utan att jag ford_hemmagjorde det fast jag egentligen visste att det var en hopplös jakt på perfektion. Om jag insåg det, varför kunde jag då inte låta bli att ta bilderna igen?

När det gäller Fordhelvetet så kan jag meddela att verkstan idag bytt en trasig slang, så bilen läcker inte längre diesel. Jag kanske har snabbservice_verkstadvärldens sämsta bil men jag har å andra sidan världens bästa verkstad! De var kort om personal och fullbokade men de tog sig ändå tid att hjälpa mig. Stort tack till F:a Snabbservice! Ni gör verkligen skäl för namnet.

Fast jag blev lite nervös när jag kom hem och såg att det rök från motorn. Efter att den första oron lagt sig (och jag tagit mig ur bilen) så gissade jag att det läckt diesel när de bytte slang och att det var den som orsakade röken. Jag slog dock en signal till verkstan och de bekräftade min teori.grasklippare_20151026

Gräsmattan blev också klippt idag. Det gick snabbt att komma ut och klippa eftersom jag inte behövde kratta undan en massa äpplen, de har ju älgarna käkat upp. Jag hoppas verkligen att det här var årets sista gräsklippning.

När jag hämtade Forden på verkstan så såg jag en tuff liten veteranbil där. Jag kunde dock inte identifiera märket. Är det nån som känner igen den?

veteranbil_macken_2veteranbil_macken_1


Var vänlig följ och gilla: