I morgon åker min fru och jag upp till Göteborg för att gå på bio, äta ute och bo på hotell en natt. Mormor passar barnen. Det ska bli skönt och jag vet inte när vi var på bio senast.hotell_avalon_rum_a

Jag fick brev från Alecta i dag. De berättade att de ska betala ut pengar till mig inom de närmsta dagarna. De informerade också om att den betalat ut för mycket pengar till mig under perioden maj-september MEN eftersom det berott på ett tekniskt fel hos Alecta så kräver de inte tillbaka pengarna. Yes! Det stod inte hur mycket pengar det rörde sig om man jag är tacksam för varje krona jag slipper betala tillbaka.

Jag har ägnat dagen åt att sy, trots att gräsmattan är full med löv och äpplen och att jag inte lagt på nya takpannor för dem som blåste ner. När det gäller takpannorna så kan jag skylla på att min fru inte vill att jag klättrar på taket när jag är ensam hemma. Att nonchalera äpplena är dock oursäktligt. Hur som, jag har sytt och det är så roligt. Jag fortsatte mitt noggranna syende från i går och det höll i sig ett byxben. Sen var jag tillbaka i gamla banor. Jag har sytt om slipsarna från Emmaus till bröstnäsdukar nu. Idag sydde jag också mitt första knapphål på maskin. Jag var osäker på hur man gjorde och hittade inte instruktionsboken till symaskinen men blev räddad av internet men det var lite stressigt. Vi har en mycket svajig telefon- och internetuppkoppling idag. Ska man in på nätet får man vara snabb för rätt som det är åker man ut.

Det har kommit in ett par svar till min tweedtävling men de har varit fel. Jag ger det tills på söndag sen meddelar jag rätt svar (och knepet för att se skillnaden). Har ingen svarat rätt tills dess måste det väl betyda att priset går tillbaka till mig, d.v.s. jag får lov att köpa mig en slips till.

Var vänlig följ och gilla: