I förmiddags var jag på auktion i Långaryd. auktion_langaryd_visningDet var en bit att åka men jag hade fått för mig att de skulle ha mycket fina saker. När jag kom dit och såg de utställda borden med grejor på så tänkte jag att här måste jag hitta nåt spännande. Så fel jag hade! Det fanns väldigt lite som intresserade mig, mest en massa bråte. Det avspeglade sig också i budgivningen, så länge jag var kvar landade buden oftast på 20 eller 50 kronor.klocka_lagonda_auktion

Det enda på auktionen som intresserade mig var en klocka, en Lagonda (ett svenskt märke från 50- och 60-talet), den låg dock i slutet på utropen och jag iddes inte vänta bara för den. Jag lämnade dock inte platsen tomhänt, för 20 kronor så fick jag med mig ett burk_tobak_jagarenpipställ (Made in India) och en tom tobaksburk (Made by Svenska Tobaksmonopolet), båda inköpta på loppisen som fanns jämte auktionen.

Trots den klena utdelningen på auktionen så tycker jag att resan var värd besväret. Det var kul att auktion_langaryd_auktionbara gå omkring och titta på folk både under visningen (de seriösa antecknade flitigt i anteckningsböcker) och själva auktionen.

Efter lunch så åkte jag och sonen in till Lekia i Halmstad och köpte en present till ett kalas i morgon. På vägen så passade jag på att besöka både Amnestys och en privat loppis. Enda resultatet var en uttråkad nioåring.

Nedan kommer några bilder från i går och i förrgår. Osäker på vilken sorts rovfågel jag fotade men den lyfte från en ek när jag gick förbi på väg till fåren. Efter bilderna så kommer en fantastisk liten film om hur man tillverkar kvalitétsskor. Är ni det minsta skointresserade och har 16 minuter över så tycker jag att ni ska se den.rovfagel_20160820_1rovfagel_20160820_2flygplan_underlundutsikt_intagsbackenradjur_solnedgang

Var vänlig följ och gilla: