När jag i morse var och tittade till fåren så var det tre stycken som såg lite mer avslappnade ut än de andra, de hade alla ett grässtrå (i ett fall en tuss) hängandes i mungipan. Är det den senaste trenden i fårhagen?far_1_grasstra

far_2_grasstra

far_3_grasstraDe som de senaste åren besökts oss har möts av en överbelamrad hylla direkt innanför dörren. Den hylla_hallen_stadadhar varit ett dåligt samvete för både hustrun och mig (mest för henne tror jag). Idag så blev den äntligen städad. Nu får vi hålla i och se till att den hålls fri från grejor. Det är bara så väldigt lätt att bara dumpa onödig bråte där.

Jag börjar få in piprökning som en del av min ”gå-och-lägga-mig”-rutin. Det jag gör är att röka zolpidem_tablettdagens pipa sent på kvällen, precis innan jag ska lägga mig och det funkar jättebra! Så bra att jag inte tagit nån insomningstablett den här veckan. Det är flera år sen jag sist somnat så här många nätter på raken utan att ta en tablett. Jag är inte ens säker på att det hänt sen jag blev sjuk 2007. Jag tycker också om att röka när det är mörk, tycker om att se glöden i pipan.johan_pipa_morker I går var det dessutom vindstilla så då jag kunde tända med tändstickor.

Var vänlig följ och gilla: