120-107, 120-7 och 120-106. Det är domarsiffrorna från Sergey Kovalevs utklassning av Bernard Hopkins.kovalev_dominates_hopkins_espn_300 B-Hop blev nerslagen i första ronden men han klarade räkningen och lyckades hålla sig på benen resten av matchen men ingen av domarna gav alltså ens en rond till Hopkins.

Sen Kovalev började gå matcher längre än sex ronder har han alltid vunnit på knockout så att 49-årige Hopkins klarade tolv ronder imponerar på mig. Detta till trots så hoppas jag verkligen att Hopkins lägger handskarna på hyllan efter det här och inte ”bara” ska gå en match till för att han vill återupprätta sitt självförtroende och sin stolthet. ”Ska bara” och boxare är en dålig kombination.

glass_kakdeg_sia_a_169Det blev en väldig massa glass framför ”Downton Abbey” igår. Jag provade inte all sorter jag köpte tidigare i veckan utan fokuserade mig på ”Kakdeg”, ”Caramel Macedemia” och ”Cacao”. GOTT!!! macademia_bild_text_aMin ambition att dra ner på kolhydraterna fick stå tillbaka för mitt behov att frossa lite. I morgon är en ny dag.

I dag är en riktig skitdag. Allt känns hopplöst och oöverkomligt. I morse hade jag riktigt mycket ångest med yrsel och matthet i armarna m.m. Ungarnas lek och stoj (inte värre än vanligt) höll på att driva mig till vansinne så jag tog min tillflykt till vedbacken. Jag körde in ved och lyssnade på fredagens avsnitt av Stil. Jag vet inte om det var det fysiska arbetet eller att höra om Bryan Ferrys kläder, ”sprezzatura” och om chefers klädstilar som gjorde skillnad men ångesten blev bättre. Ångesten har tyvärr återkommit under dagen och jag har tagit Theralen och Oxascand mot den. Det har tagit bort de vassa kanterna på ångesten men gjort mig väldigt trött.

Veckan som gått har inte varit någon bra vecka. För mycket oro, ångest och konstiga tankar.

Var vänlig följ och gilla: