Jag har varit förkyld och hängig ända sen i februari men nu verkar i varje fall förkylningen ha börjat ge med sig. Förkylningsmässigt har jag inte känt mig så här bra sen jag blev dålig i vintras men tyvärr så har humöret inte förbättrats, det har snarare försämrats de senaste dagarna. Jag är mycket mer nedstämd och uppgiven idag än jag var i början på veckan. Mycket mer svarta tankar och dessutom har jag blivit mer stress- och ljudkänslig. Ett stressmoment eller ett högt oväntat ljud skär genom hela kroppen på mig och får mig först att känna en stark ilska och sen blir jag helt orkeslös. Gårdagskvällens pipa gav mig dock möjligheten att sätta mig i en stressfri bubbla och fundera lite kring sakernas tillstånd.

På grund av förkylningen och coronareglerna så har jag inte träffat min terapeut sen i februari. Jag har visserligen haft möjlighet att ringa henne men eftersom terapisamtal över telefonen är fullkomligt värdelöst har jag inte brytt mig om att göra det. Jag ska försöka få tag på henne på måndag och boka en tid nån av de kommande veckorna – förutsatt att hon inte gått eller går på semester.

Allt har dock inte varit nedstämdhet och elände de senaste dagarna. I går körde jag och hustrun en sväng med Hia och det var väldigt trevligt. Senare under gårdagen så kopplade vi också in den nya teven med ungarnas playstation så nu har de en egen spelhörna. På midsommarafton så bloggade jag ju om att vi skulle grilla på kvällen och det vi gjorde vi också. Vi förnyade vår grillrutin genom att lägga några majskolvar på gallret och det blev faktiskt riktigt lyckat.

Till sist några foton.

Var vänlig följ och gilla: