När jag gick ut i köket efter lunchen i går så såg jag i ögonvrån nåt litet brunt rusa fram på golvet och försvinna in mellan spisen och diskbänken. Jag har hört möss i väggarna sen nån vecka tillbaka men jag har inte märkt av dem imus_i_falla_a_2 köket tidigare. Jag laddade en musfälla under diskbänken och ett par timmar senare så var det en mus mindre i huset.

Värmepannan är i ordning nu. Grannen som brukar hjälpa oss med praktiska spörsmål har varit här och med gemensamma krafter lyckades vi få den nya keramiken på plats forbranningskammare_pa_plats_autan att behöva plocka isär pannan.

Från och med idag har jag utökat praktiken på Socialförvaltningen. Jag ska vara där två timmar på måndageftermiddagar också. Jag mår väldigt bra av praktiken och jag har fått mer att göra där, så en utökning känns väldigt naturlig. Idag var jag dock där på förmiddagen eftersom jag gick dit efter ett tandläkarbesök i morse. Inga hål.

Eftersom varken min fru eller jag lyckats få tillbaka örhänget i örat på mig så har jag köpt ett nytt örhänge som är enklare att sätta dit. Jag fick prova i affären att jag klarade av det innan jag bestämde mig. orhange_ny_ring_aDet nya örhänget är lite större (bredare) än det gamla men det tycker jag är en förbättring. Himla skönt att ha en ring i örat igen. Det är konstigt att det påverkade mig så mycket att jag inte kunde ha örhänget men det gjorde det och jag tänker inte grubbla över varför det var så (inte just nu i varje fall).

I morse blev äldsta sonen förtvivlad när han insåg att han förlagt sin rutiga keps.son_rutig_keps_a Jag köpte kepsen hos KRIS åt honom i somras och han har trivts bra med den. Nu verkar den vara borta. Vi har letat hemma och på skolan. Han frågade om jag inte kunde köpa en likadan till. Jag försökte förklara att det är svårt att göra det eftersom den var köpt i en second-hand butik och där vet man aldrig vad som dyker upp. Jag lovade dock att hålla utkik efter en likadan. Efter praktiken idag så gick jag därför till KRIS (de brukar ha mycket kepsar). De hade inte en likadan som sonen tappat bort men de hade en rutig kepskeps_NY_a som jag hoppas att han ska gilla (och att den passar honom, den var inte justerbar).

Så var valet avklarat. Jag har varit oengagerad i valrörelsen i år och det gällde under gårdagen också. Det enda som jag egentligen brydde mig om var hur det skulle gå för SD. Att följa deras framgångar påminner om mina känslor inför SASssas_logga_a_200 attacker mot IRA. Jag blir ledsen men det är bara att konstatera att de är duktiga på det de gör.

Var vänlig följ och gilla: