Lastbilar i Underlund

När jag körde yngsta sonen till hans träning i går kväll så dansade älvorna ute på åkrarna. Dimman tilltog under natten och hängde fortfarande kvar i morse och gjorde utsikten över Bårarpsbergen storslagen. Det fuktiga vädret inspirerade också till lite fotograferande under morgonpromenaden med Betty.Under hundpromenaden så såg jag på håll att det var stopp på E6:an och att de ledde av trafiken i Getinge. Senare under förmiddagen så insåg jag att det fortfarande var strul för det började köra förbi en massa lastbilar här hemma (även om det finns smartare vägar att gena på om E6 står stilla). Jag gick in på Hallandspostens hemsida och såg att det berodde på att en lastbil tappat släpet på motorvägen.

Idag gjorde jag några ärenden på byn varav apoteket var ett. När jag klev ur bilen utanför apoteket så stod där en man som komplimerade min hatt. Det händer ibland att mina hattar får komplimanger, dock inte så ofta men jag blir alltid lika glad. Hatten jag hade i dag är som synes en brun sak och jag tror den är köpt på Myrorna. Jag vet inte vad det är för märke men den är i rejäl filt och jag har format om brättet lite. Till hatten hade jag en kavaj och tröja från Oscar Jacobson, ett par enkla manchesterbyxor och ett par danska läderskor (de tror jag har haft sen tiden i Uppsala, vilket börjar synas på dem).

Det har varit ett fantastiskt väder idag och jag borde ha passat på och få lite trädgårdsarbete gjort, finns både kastanjer och äpplen att kratta och dessutom är hängrännorna på magasinet i stort behov av att rensas. Jag saknade dock helt orken att ta mig för nåt utan drällde mest omkring hemma – bortsett från turen till Getinge.

 

Please follow and like us:

2 kommentarer till Lastbilar i Underlund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
https://villblifrisk.com/lastbilar-i-underlund/
Twitter
INSTAGRAM