Den senaste tiden har jag varit väldigt trött och seg. Jag har inte riktigt vetat vad det berott på men nu tror jag att det kommit sig av att jag haft ett virus i kroppen (Corona eller ett vanligt). Natten till igår började jag känna mig sjuk på riktigt – bomull i huvudet, ont i kroppen och febrig. När jag vaknade i går så kände jag mig inte febrig men det hade ersatts av att det gick tungt att andas. Inte jättetungt men ändå så att det var lite obehagligt. Andnöden satt sen i till 17-tiden innan den släppte.

Jag var hängig under hela gårdagen och sov väldigt mycket men framåt kvällskvisten piggnade jag till lite. Jag kanske inte borde ha gjort det men jag gick ut och satte mig på gårdsplanen med pipan och det var ljuvligt. Pipan gick som tåget medan jag satt i den ljumma vårkvällen och fåglarna sjöng sina vårsånger.

Angående det lämpliga i att röka pipa samma dag som man lidit av andnöd så vill jag bara säga att jag tycker att det är väldigt svårt att bedöma andnöd hos mig. Detta eftersom oro, stress och ångest regelmässigt gör andningen väldigt tung för mig, jag vet därför inte om gårdagens problem kom sig av ett virus eller om det var så att hypokondrikern i mig oroade sig för att jag snabbt skulle insjukna i en svår variant av Covid-19. Med facit i handen tycker jag dock att jag mådde mycket bättre efter piprökningen. Jag blev mer avslappnad och jag kände inte av några svårigheter att andas.

Jag har varit fortsatt trött och seg idag men inte alls som igår. Idag orkade jag till exempel promenera två korta svängar med Betty, vilka resulterade i fotona nedan. Våren är verkligen bedövande vacker nu!

Var vänlig följ och gilla: