Vid gårdagens grillning så skedde ett generationsskifte…….Jag kanske överdriver lite, jag får nog ta huvudansvaret för grillen ett tag till men 13-åringen har i varje fall påbörjat sin grillutbildning. Vi är inte så seriösa grillare men vi ligger på i varje fall på en mycket högre nivå än vad jag är uppväxt med, när jag var liten så märktes mitt finska påbrå på att vi bara grillade ”länk”, tjock finsk korv (grillad så att den var svart utanpå och rå inuti). När jag inte höll ett öga på sonen och grillen fotade jag, bland annat gräshoppan nedan. Tyvärr gick det inte så bra för just den individen, precis efter att jag fotat så klippte Betty den – förrätt…. Jag fotade även vyn härifrån, som så många gånger förr, och så kommande trädgårdsarbete.Idag har vi behagligare temperaturer här så planen var att springa en lite längre sväng på eftermiddagen men hustrun och jag spelade tennis vid 10-tiden och mina knän gillade inte det. Jag cyklade därför istället för att springa, jag har noterat att träningscykeln har en väldigt positiv effekt på knäna, rent av läkande. När hustrun och jag spelade så bollade vi mest men vi nötte även lite på hennes serve, den är alldeles för försynt. Hon fick inte riktigt nyp i den förrän jag sa åt henne att hon skulle föreställa sig att jag kom hem och hade piercat båda bröstvårtorna. Då blev det mer tryck i slaget! 🙂

Under morgonpromenaden med Betty så såg jag harar springa över gräsmattan hos en granne. De försvann ur sikt men bara några sekunder senare for de ut på vägen framför mig.I eftermiddags åkte hustrun och pojkarna in till Halmstad och besökte den internationella matmarknaden som håller till på Stora Torg för tillfället. Jag kände inte för att trängas med folk så jag blev kvar hemma, trängdes med Betty istället.

Till sist en daglilja på dekis.

Var vänlig följ och gilla: