Fysiskt så verkar jag hänga på gärdesgården just nu. I onsdags och i fredags förra veckan fick jag influensasymptom som sen försvann när jag sov ordentligt. Natten till söndag sov jag dåligt igen och i söndags kväll kom symptomen tillbaka. Jag la mig tidigt och sov tio timmar och vaknade hur pigg som helst. Just nu verkar jag helt sakna marginaler att klara en natt utan ordentlig sömn.

Nån som inte hänger på gärdsgårdar är Sigge – han flyger över dem! Ibland med kängurustil.Jag har haft svårt att få till löpningen de senaste dagarna. I söndags sprang jag inte för att det blåste för mycket och igår sprang jag inte eftersom det blåste för lite….. För lite vind brukar ju inte vara ett problem vid löpning och det var det egentligen inte igår heller men vädret var så lugnt att jag passade på att fälla lite träd. Så här års är det dags att komma igång med att fixa veden för nästa vinter och så bra sågarväder som det var i går eftermiddag får vi inte ofta här så jag var tvungen att passa på. Min vindregel för när det går att fälla träd är att man utan problem ska kunna ha en bredbrättad hatt på sig. När jag var ute och högg så passade jag på att ta en skogsfika också. I dag var dock vädret lagom dåligt, lite blåst och lite regn, så jag lyckades springa en sväng. Jag behövde det.

Var vänlig följ och gilla: