Mina influensasymptom verkar komma och gå som de vill. I fredags kväll började jag må dåligt igen, kände mig febrig och hade ont i halsen, vilket gjorde att jag inte kunde somna. Det var först efter 02.00, och en stor dos lugnande, som jag somnade. När jag vaknade i går morse så var jag skittrött (av medicinen) men hade inga som helst influensasymptom. Jag mådde sen bra resten av dagen, bortsett från att jag var trött. Idag har jag mått helt okej hittills.

Igår fick vi besök av Sigges bästa kompis – en av hustruns vänner från gymnasiet. Hon var här på nyår också och hon och Sigge kom jättebra överens, kanske främst för att hon orkade busa med honom på ett sätt som hustrun och jag sällan gör längre (mycket dragkamp). Igår var hon här igen och hon och Sigge busade vidare.

Sigge verkar inte besvärad av sin opererade tass utan är sitt vanliga glada spalliga jag. Han har dock börjat gnaga på bandaget så nu får han ha tratt i några dagar men han verkar mindre störd av den nu än när han hade tratt i höstas.

Igår var det på dagen ett år sen jag piercade näsan. Det var ett impulsbeslut som påverkat mig mycket, dels är jag väldigt nöjd med piercingen (och ögonbrynet som följde) och dels har den fått mig engagerad i olika piercinggemenskaper på nätet. Känner jag mig själv rätt så varar väl det intresset inte för evigt men det är kul så längde det finns där och piercingarna kommer jag nog behålla ett bra tag till.Jag ser inte riktigt likadan ut idag som för ett år sen men den största skillnaden beror nog på de nya glasögonen.

Det har varit en bra filmhelg för mig, har sett två riktigt strålande filmer – ”The peanut butter falcon” och ”The king of Staten Island”. Båda är hjärtevärmande komedier om udda existenser som verkligen inte kan beskrivas som framgångsrika.

”The peanut butter falcon” såg jag på bibliotekens strömningstjänst Cineasterna och ”The king of Staten Island” finns på Netflix nu.

Löpmässigt har helgen varit en besvikelse, inget sprunget alls. Igår var jag så seg av medicinen att jag inte kom ut och idag har det blåst så mycket att jag hållit mig hemma. Vi har dock promenerat med hundarna och när vi släppt Sigge i en av hagarna så har han sprungit som en galning. Både för sig själv och runt Betty. Att det blåst idag syns på det första fotot nedan – vinden får Sigges öra att fladdra. Till sist två vårtecken – påskliljorna i trädgården är på väg upp (har inte sett snödroppar än men de är nog bara täckta av löv) och så hade en geting vaknat i pannrummet.

Var vänlig följ och gilla: