manschettkn_tillv_1_aFirma ”Asplund & söner manschettknappar” fick sin första beställning i morse. Manschettknapparna är redan tillverkade och ska skickas till kund i morgon. Nedan är några bilder från den precisionskrävande tillverkningen….manschettkn_tillv_4_a Hittills har vi gett oss på att göra manschettknappar i två olika modeller. Personligen tycker jag att den vänstra modellen är lite väl stor men det är ju en smaksak.

 

manschettkn_alt_aNär jag fyllde på matstout_trad_3_20150222_a vid fågelbordet i idag så hade jag benäget bistånd av Stout. Han föreföll dock lite frustrerad över att fåglarna inte satt kvar vid stout_trad_4_20150222_autfodringsapparaterna när han kom i närheten.

I eftermiddags så kom svärmor och åttaåringen med tåget till Falkenberg. Sonen har tillbringat sportlovet hosskidor_20150215_a mormor och morfar och han verkar ha haft en jättebra vecka. Han har bl.a. ägnat två dagar åt att åka skidor i Säfsen. Min fru var med honom första dagen (förra lördagen) och då var han först väldigt skeptisk men när han väl provade så blev han eld och lågor.

I morgon åker svärmor hem igen och då tar hon med sig femåringen. Han blir kvar där tills nästa helg då min fru tar tåget upp och hämtar hem honom.

Var vänlig följ och gilla: