Det var väldigt dimmigt under morgonens hundpromenad men det blåste i alla fall inget, vi har haft mycket av den varan den senaste tiden. Jag testade att ha gårdagens hattfynd tillsammans med min jobbekavaj och jag tycker det funkar bra (den är dock lite väl hög/toppig). Frågan är bara om jag vill låta hatten bli så skitig som mina arbetskläder blir.

Under promenaden såg vi vårtecken i form av hasselhängen i skogen och veckogamla lamm hos grannen (det fotot togs tidigare i veckan). Här hemma finns vårtecken i form av snödroppar i blom och påskliljor som är på gång. Ett icke-biologiskt vårtecken är de nya löpskor som jag köpte i veckan. En nätbutik sålde ut förra säsongens modell för att göra plats för årets så jag högg ett par till halva priset.

Medan vi promenerade i vår lilla skog funderade jag lite på den. Det är verkligen inte mycket till skog men jag tror ändå att den är lite värdefull biologiskt sett. Det finns massvis med död ved i den (finns stående döda träd också) och sånt främjar ju den biologiska mångfalden. Jag hoppas att skogen, tillsammans med betesmarkerna fungerar som en oas för djurlivet häromkring, för allt från småkryp till älg (dock inte vildsvin, får vi hit såna vill jag se dem skjutna asap).

Apropå löpning så håller jag gradvis på att öka min veckodos, den här veckan blev det 35 kilometer (fyra pass). Planen är att jag i april ska ha börjat följa träningsschemat jag hade innan sjukdomar och skador saboterade löpningen i höstas, d.v.s. ett rullande schema om 40-50-60 kilometer per vecka. Kan jag komma tillbaka till de volymerna är jag jättenöjd.

Till sist en manchester-tweedkombination jag satte ihop med hjälp av de nya Lanvinbyxorna. Jag tyckte den blev kanon, synd att vecken längst ner på byxbenen diskvalificerar byxan för offentligt användande.

Var vänlig följ och gilla: