Jag bloggade tidigt i går så jag hann göra en hel del hemmavid efter blogginlägget. En sak jag gjorde var att fotografera några av de vackra blommor vi har i trädgården nu.tulpan_20160429pingstlilja_20160429pasklilja_20160429tulpan_20160429_2En annan sak jag roade mig med var att se den komiska dokumentären ”My date with Drew”. Filmen är en dokumentär om hur en kille, som har det rätt knapert, på 30 dagar försöker ordna en träff med Drew Barrymore. Att det faktiskt är en dokumentär gör att filmen lyfter från att vara en amerikansk dussinvara till nåt utöver det vanliga.

Idag på förmiddagen så har jag dragit stängseltråd, jag har fått upp de två undertrådarna och stangsel_alum_trad_2_tradarom jag får dit övertråden i början på nästa vecka så kan vi förhoppningsvis släppa djur i hagen i slutet på veckan. Vi testar aluminiumtråd i stänget i den här hagen, den ska leda ström bättre och så rostar den inte. Aluminiumtråd var i varje fall lätt att jobba med, det betyder dock inte att det gick helt problemfritt – lyckades ordna en stor härva på tråden. stangsel_alum_trad_harvaHandskarna blev också alldeles metallfärgade av aluminiumtråden, det är nog för att den är så mjuk som den färgar av sig.

 

handskar_silverfargade_al

Planen för i kväll är att fira Valborg hos en kompis, det kommer bli lugnt och stillsamt och förhoppningsvis en relativt tidig kväll.

I morgon ska vi på kalas till en granne och den sociala biten där är alltid lite jobbigt för mig. Jag sitter och spänner mig och hukar för eventuella frågor om vad jag gör eller hur jag mår. Ungarna ser dock helhjärtat fram emot morgondagens kalas, de vet att det blir mycket tårta, läsk och godis.tarta_a

Var vänlig följ och gilla: