Jag har verkligen blivit biten av badflugan, vill ta mina dagliga bad även nu när temperaturen i luften sjunkit vilket gör att mina badstunder blir ganska kylslagna. Det är inte vattnet som är problemet utan den relativt låga lufttemperaturen, så jag har börjat klä på mig på huvud/axlar för att hålla värmen. Jag har haft en avklippt t-tröja, en halsduk och en tweedhatt men ikväll ska jag testa jag en avklippt långärmad tröja (en gammal träningströja), långa ärmar borde värmde mycket mer.

 

När jag badade igår så lyssnade jag, som vanligt, på ett avsnitt av podcasten ”Garmology”. Det var tre goa gubbar i min ålder som pratade kläder och jag höll med om det mesta men sen kom de in på cowboyhattar och boots som de var skeptiska till eftersom de tyckte att det oftast liknade cosplay/utklädnad när man kombinerar de två. Jag gillar att ha den kombinationen och jag tycker inte att jag ser ut, eller känner, mig utklädd. Inspirerad av de tre herrarna bar jag den kombination när jag skjutsade yngsta sonen till tåget idag (han åkte till mormor och morfar).

Det har regnat här idag så jag har fått användning för min nyinköpta regnrock (Försvarets, köpt på Röda Korset, Falkenberg). Regnandet innebar också att jag ägnade mig åt inomhusaktiviteter såsom sömnad och skoputsning.

Sigge provade att äta krusbär förra veckan och gillade det inte – idag visade han att han föredrar hallon.

Var vänlig följ och gilla: