Idag har jag inte mått bra psykiskt och det är självförvållat eftersom det är stressrelaterat och jag har själv skapat stressen. Igår skjutsade jag 17-åringen till stationen i Halmstad eftersom han skulle iväg till flickvännen några dagar. När jag släppt honom svängde jag förbi Röda Korset för att se om de hade nåt spännande.

De hade nåt spännande men inget till mig utan det jag reagerade på var kläder de sytt själva av överblivet material och sånt som inte går att sälja. Fotona nedan talar för sig själv tycker jag.Fantastiska grejor – min favorit är den blommiga klänningen med matchande väska.

 

Jag fotade utstyrslarna och när jag kom hem så la jag ut bilderna på Instagram och på Reddit. Som vanligt fungerar Reddit bättre än Insta för mig och medan jag bara fått en lajk på instainlägget så har jag fått drygt 200 stycken på Reddit. Jag har också fått rätt många kommentarer på Reddit, bland annat från två (bosatta i USA) som var intresserade av att köpa vissa av plaggen om jag kunde ta reda på storlek och pris.

 

Jag tycker det är spännande att kunna hjälpa till med sånt (jämför med kläderna och hattarna jag skickat till Dublin) och kontaktade därför Röda korset i går kväll. I förmiddags fick jag svar som jag förmedlat till de intresserade. Från den ena fick jag omgående ett nej – storleken var fel. Den andra har jag inte hört ifrån så nu går jag och oroar mig att hon inte ska höra av sig, alternativt inte vilja köpa nåt. Händer något av de sakerna kommer jag få massivt dåligt samvete för att jag drog igång nåt som inte ledde nånvart. Det är så typiskt mig att tänka så!

 

Som grädde på moset har jag under dagen gått och grubblat över vad som hänt med den höga hatt jag skickade till Dublin i måndags. Jag har fått bekräftat att den kommit fram men mottagaren har inte sagt om den passar eller inte, så nu går jag och är orolig för att vi missförstått varandra och det jag skickat inte alls var den sortens av hatt hon ville ha och betalat för. Kan jag tänka tanken så kan jag oroa mig för den!

 

Nu till roligare ting – när jag badade i går kväll kunde jag vila ögonen på en fantastisk regnbåge! Den hängde kvar ett tag så jag hann verkligen uppskatta den.Jag hittade också en spännande sten i går – en flinta med ett hål igenom. Naturligt eller gjort av människohand? Jag vet inte.Jag har klätt mig färgglatt de senaste dagarna för att försöka locka tillbaka sommaren. Har dock haft mycket lite framgång – det har regnat som fan idag. Lite sol mellan skurarna men mest regn.Avslutningsvis några foton på Sigge. Såna blir jag alltid glad av.

Var vänlig följ och gilla: