Firman som fixade grafikkortet på vår dator var väldigt snabba, datorn lämnades in och blev klar igår. Just nu kan vi dock bara använda den ena av skärmarna eftersom det behövs en särskild sladd mellan den andra skärmen och grafikkortet. Hustrun ska svänga förbi Kjell & Co idag och köpa en sån sladd, så i kväll nån gång bör allt fungera som det ska.

I går morse fick jag nästan lite vårkänslor när jag gick med Betty, det var varmt (sex grader), ljust ganska tidigt och gässen formationsflög över oss på vår promenad. Idag är dock vädret som det brukar i Halland så här års, regn och blåst och bara nån plusgrad.

De senaste kvällarna har jag tagit in hästarna på ett nytt sätt, jag har tagit Pirana i grimma och grimskaft medan jag låtit Hiawatha gå lös efter. Det har funkat väldigt bra och Hia har gått med in i stallet och sen in i sin box. I går hade jag med den ena av sönerna för att dokumentera förfarandet och då gick det givetvis inte så bra som det gått de tidigare kvällarna. I stället för att gå in i stallet gick Hia ut på en gräsplätt för att beta så jag var tvungen att gå och hämta honom när jag stängt in Pirana.

Till sist två fågelbilder från dagen.

Var vänlig följ och gilla: