Trots besked om motsatsen så fungerade inte min e-post när jag kom till praktiken i morse. I Outlook så stod att jag var ”frånkopplad”, frankopplad_20151029_ajag kunde inte annat än skratta åt problemet. IT-avdelningen har i tre it_nisse_2omgångar meddelat att min e-post och mitt datakonto är återställda och lik förbannat funkar det inte. Sickna stjärnor! Själva kontot fungerade dock, jag kom ut på nätet och kom åt alla mina sparade dokument men jag kunde inte skicka eller ta emot mejl.

Efter gårdagens dust med en av IT-nissarna så var jag inte jättesugen att ringa IT-supporten och säga att det fortfarande var problem. Jag slapp dock göra det eftersom en av de andra på enheten erbjöd sig att ringa. Hon ringde IT och de gick in och fjärrstyrde min dator. Då fick de e-posten att fungera. Dock uppstod ett problem – all e-post frånjohan_dk_farhus_20151029 innan 20151026 raderades. Han som hjälpte mig begrep inte alls varför det blev på det sättet. Han försökte fixa det men efter några misslyckade försök så bollade han frågan vidare till nån annan (oklart när “nån annan” ska titta på problemet). Där roger_moore_dkär vi nu, det blir spännande att se om de återställt min e-post när jag kommer till praktiken på måndag.

Idag hade jag den dubbelknäppta kavaj som jag längde ärmarna på igår. Även om jag kanske ser lite överdrivet formell ut i dubbelknäppt så tyckte jag om den. Jag gillar det formella, färgen och framför allt tygets mjukhet. Kort sagt så är det en jättebra kavaj, det kan nog bli en av mina dubbelknappt_chinatown_liten”power-kavajer”. Jag kände mig lite som Roger Moore i en Bondfilm eller som Jack Nicholson i ”Chinatown” när jag hade den.klockkedja_kupan

På väg hem från praktiken så tog jag omvägen förbi Kupan. Det blev inga stora affärer idag men jag hittade en klockkedja till det silverfärgade fickur jag köpte på ebay i tisdags. Jag tänker ta bort krimskramset från kedjan och även korta den lite, det blir en ypperlig klockkedja då.

Under kvällen så ordnade OK Lindéna spökorientering i Getinge. Sexåringen har pratat väldigt mycket om orienteringen den sista tiden, halloween_draktdet har märkts att han varit rejält ”taggad”. I eftermiddags så var han och jag inom Konsum och köpte en Halloweenmask till honom. Han visste precis vad han ville ha, en demonmask och djävulshorn. Lägg därtill en svart kåpa som vi redan hade och sonen blev riktigt läskig. Jag fick inte fotografera honom så jag fick arrangerade kläderna istället.

Planen var att bara jag och sexåringen skulle gå på spökorienteringen, hustrun är rejält förkyld och inte i form för orientering (även lugn sådan). Hon märkte dock hur stressad jag var inför rundan så i sista minuten bestämde hon sig för att ta en alvedon_ask_tablettAlvedon och följa med. Det var en väldig tur att hon gjorde det, jag hade fått psykbryt där annars. För mycket folk, för ostrukturerat och rörigt, dessutom förväntades man kunna läsa en orienteringskarta. Jag kan läsa en karta om jag absolut måste men orientering har aldrig varit min grej.

Var vänlig följ och gilla: