brogues_20150921_aMina hälsenor har tyvärr blivit en följetong i bloggen. Först var det den högra som ömmade, sen den vänstra och nu är det den högra igen.

Jag hade lågskor i går och när jag gick från boots_j_landis_trappan_apraktiken till Kupan och sen till bussen så började högra hälsenan att smärta rejält. Den gjorde så pass ont att jag var orolig att hälsenan inte skulle hålla för spökorienteringen i gårkväll men med ett par boots på fötterna så gick det bra.

Jag har också hittat ett halvt paket Naproxen (antiinflamatoriskt) i mitt medicinskåp. naproxen_hittadJag fick det för hälsenan i somras men förpackningen var större än vad kuren var då så det blev tabletter över. Jag har börjat självmedicinerar med dem och Voltaren. Det får nog dessutom bli ett par löpfria veckor också, bara säck och cykel.voltaren_gel_a_150

Jag hade tänkt att jag skulle ha grävt lite i källaren idag. Det behöver grävas en liten bit (max en halvmeter) så att rörmokarna kan koppla på det nya köket på den utgående avloppsledningen. Grävningen är i den del av källaren där det inte är betonggolv, bara jord/grus, så den borde inte kallaren_gravningvara allt för krävande. Idag så hade jag dock inte orken. Jag tränade och slappade på förmiddagen och på eftermiddagen så dök det upp nåt oplanerat som tog all min energi. Jag har dock gott om tid att gräva så det ska nog lösa sig, det skulle vara skönt om jag för en gångs skull slapp göra saker i sista minuten.

Var vänlig följ och gilla: