De senaste dagarna har jag varit flitig med mitt promenerande men det stramade lite i ena benet i går så trots dagens vackra väder blev det ingen träning idag. Jag tog mig dock ut för att inviga min kaffepanna.Som synes rök det en hel del om elden idag med men det var faktiskt mest när pannan stod på, annars hade jag bra fart på brasan.

Eftersom det inte blev nån promenad fick jag tid över och den spenderade jag delvis framför TV:n dock inte tittandes på vår nya kabelkanal, mest skräp där men 8-åringen älskar den, utan på den dokumentärserie om Vietnamkriget som ligger ute på SVT-play nu (t.o.m. mars). Serien är gjord av Ken Burns och Lynn Novick och jag vet att Burns är en duktig dokumentärfilmare eftersom vi har hans dokumentärserie om det amerikanska inbördeskriget. Han har också gjort prisbelönta dokumentärer om bl.a. boxare Jack Johnson (den första färgade världsmästaren i tungviktsboxning), baseboll och jazz. Jag hann se två avsnitt (av tio) om Vietnamkriget och de var riktigt bra.

Gårdagskvällen var lite sträng för mig, en hel del ångest och oro. När jag är ensam med barnen, båda eller bara det ena, så blir såna tillfällen extra jobbiga eftersom jag vet att jag måste hålla ihop och vara en trygg förälder. Det tyckte jag visserligen att jag var men jag fick jobba lite för det. Jag tror att oron i går delvis berodde på trötthet som kommer sig av att när jag är ensam så måste jag ta både kvälls- och morgonfodringarna av hästarna. Jag vill inte ge natthöet för tidigt och inte frukosten för sent och då blir det lite tajt med att få mina åtta timmars sömn däremellan eftersom det tar en stund för mig att komma till ro efter att jag nattat hästarna. Men det är bara för några dagar så det ska nog gå bra.

Till sist några bilder från i går och idag.

Var vänlig följ och gilla: