Hustrun och äldsta sonen är för tillfället i Branäs och gör skidbackarna där osäkra medan 8-åringen och jag försöker hålla ställningarna här hemma. Än så länge går det ganska bra men vi har bara hållit på sen i går. Sonen har lekt med en kompis idag och jag har fnulat lite här hemma samt gått en promenad. Det var dåligt ljus (men inget regn) så det blev inte många kort tagna och inget som blev bra.

Dagens fnul har bland annat innefattat att försöka lära mig min telefon. Jag har nu klurat ut hur jag filmar och sedan överför filmerna till vår stationära dator så att jag kan redigera dem och jag har också lyckats lägga in en bakgrundsbild på telefonen. Det är stora framsteg för mig.

Efter att jag i går följt hustrun till tåget och hämtat upp åttaåringen som kom hem från mormor och morfar så tog jag honom med mig till Kupan i Falkenberg. Det blev ett lyckat besök för oss båda. Han köpte två Skylanderfigurer, med tillhörande kort, och jag köpte en kaffekanna i koppar. Kannan köptes för att jag ska kunna koka kaffe på öppen eld när jag sitter i skogen med pipan. Jag har varit sugen på att göra det ett tag och kaffekokandet i skogen när vi hämtade julgran fick mig att ta första steget och köpa en kaffekanna som tål eld. Man kan nog säga att jag tagit det andra steget också eftersom jag köpte kokkaffe när jag var på Konsum och handlade i förmiddags. Blir det bara lite fint vinterväder så ska jag ge mig ut och testa lite fältmässig kaffekokning.

Var vänlig följ och gilla: