Idag såg jag första svalan för året och det blev både ladusvala och backsvala. Jag såg en ensam ladusvala flyga hemikring (verkar boa under takutsprånget hos grannen) men det var ett helt gäng med backsvalor som höll på att göra sig hemmastadda i den schaktvägg som Getinge Grus lämnat åt dem. Backsvalorna är hopplösa att fota för knäpper jag på långt håll blir bilderna kassa men går jag nära så sticker svalorna.

Under eftermiddagspromenaden gick jag och hundarna förbi Getinge Grus igen men då var det inte en enda svala där. Vet inte om de var iväg på födosök eller om de ratade den rasbrant som lämnats åt dem. En fågel som jag dock såg var en glada som trakasserades av två kråkor.I förmiddags så hade jag min sista träff med TILMA (Terapi Information vid LäkemedelsAvvänjning), jag är färdigbehandlad utifrån deras perspektiv fast det var jag väl egentligen redan från början. Läkaren där ska kontakta vårdcentralen i Getinge och informera dem om mitt fall och att jag kommer behöva få medicin utskriven framöver. Egentligen hade jag velat att han bollade över det ansvaret till psyk men det hade väl bara lett till en massa bråk och strul. Till TILMA hade jag min illgröna kavaj, det är nog det grönaste plagg jag har. Det blåser som attan idag så jag tog keps istället för hatt.

Var vänlig följ och gilla: