Ofta tror jag att jag kommer att knäcka mig på vård lilla gård, att den kräver mer arbete än jag mäktar med. Ibland så uppstår dock stunder då jag lyckas navigera mellan alla ”måsten” och ”borden” och bara kan njuta av hur fantastiskt här är. Igår kväll inträffade en sån stund när jag satt ute och rökte min pipa. Vädret var inte särskilt bra, blåsigt och lite ruggigt men det var ändå fantastiskt att sitta och titta på kastanjerna på gårdsplanen, lyssna på fåglarna, puffa på pipan och faktiskt må ganska bra. Känslan av lantlig idyll förstärktes av att de släppt upp kvigor på en hage som ligger mitt emot vårt hus.

Det och filmsnutten nedan (på en upprörd koltrast från igår kväll) får bli dagens blogginlägg. Jag är trött och tänker lägga mig på soffan och vila.

 

Var vänlig följ och gilla: