En pipa smakar oftast bäst när jag sätter mig med den i slutet på dagen efter att ha fått det som ska göras under dagen gjort. Utifrån det kriteriet så borde gårdagens pipa ha smakat väldigt bra för jag fick en väldig massa gjort igår. På förmiddagen så sågade jag ved, handlade, levererade tårta till bilverkstaden (som tack för den snabba hjälpen förra veckan), ringde och tjatade på en hantverkare och på eftermiddagen städade jag, byggde trädkoja med 8-åringen och bloggade. Däremellan så lyckades jag också klämma in en lunch med en kompis inne i Halmstad – det var ett riktigt späckat schema med mina mått mätt.

Min stund med pipan var tänkt som en nedvarvning och en början på en fredagskväll jag såg fram emot. Tyvärr så blev det inte alls som jag tänkt mig, tobaken smakade väl ungefär som den skulle men jag var oerhört trött, hade ingen ro i kroppen och mot slutet av stoppet så kom ångesten smygandes. Det hela slutade med att jag avbröt rökandet och gick och la mig istället. Jag tror att klockan inte var mer än 18.30 när jag släckte. Jag sov sen tolv timmar men var fortfarande trött när väckarklockan ringde, jag är dock betydligt piggare idag än vad jag var igår kväll.

Dagens pipa rökte jag inne i Halmstad. Ungarna går en kurs i programmering på KomTek på lördagseftermiddagarna och medan de var på den så åkte jag och satte mig på Galgberget och puffade (i en i mitt tycke passande utstyrsel).

Det blåste idag och den enda bänken i lä jag hittade var jämte luftvärnsregementet. Det var inget fel på den bänken men utsikten därifrån var inte Halmstads vackraste och på regementet hade de skjutövningar som inledningsvis störde friden. De slutade dock panga efter en liten stund och då blev det riktigt fridfullt.När vi kom hem från Halmstad så släppte jag upp får och hästar i en hage som är lite grönare än deras vanliga. Det var mulen i backen direkt! Jag passade på att inspektera tackornas juver och jag tycker att de ser väldigt fyllda ut. Förhoppningsvis sätter de igång och lammar snart.

Var vänlig följ och gilla: