Idag är det grått ute och grått i sinne. Förra veckan så smälte vårsolen bort en del av snön men idag (och i morgon också enligt prognosen) så är det regn som får snön att försvinna. Det gråa i sinnet kommer sig av ännu en natt med dålig sömn och av ett synnerligen ynkligt svar från chefen för psykiatrin på det mejl jag skickade i fredags.

Jag skickade även mejlet via 1177 och det är ett forum som psykiatrins personal får kommunicera med sina patienter på så hade hon velat svara hade hon kunnat göra det där. Hon vill helt enkelt inte men är för feg för att säga det rakt ut så hon skyller på Regionens IT-riktlinjer.

Idag har jag kontaktat Patientnämnden och jag ska försöka orka kontakta IVO imorgon. Vad det gäller medicinen så har jag ännu inte fått nån utskriven.

 

Jag mår för dåligt idag för att blogga ordentligt men jag rundar av med ett foto på Sigge och ett på ett vitt lamm.

Var vänlig följ och gilla: