johan_hatt_20151116Idag så vann fåfängan över tröttheten. Igår var ännu en söndag då jag inte kunde somna och därför satt upp sent och åt stora mängder glass i jakten på John Blund. Jag var därför väldigt trött i morse, ja faktiskt hela förmiddagen. Ett tag funderade jag på att ringa mig sjuk till praktiken men jag ville samtidigt använda mitt nygamla sovjetiska fickur och den svarta hatten från i torsdags. Så för att ha en anledning att klä upp mig lite så åkte jag in till praktiken. Jag är nöjd med både hatt och klocka.

Det blev dock bil in till Halmstad eftersom köksinredningenbyxor_pt01_a levererades idag och innan den var inburen hade klockan blivit så mycket att jag inte hann med bussen. När jag ändå hade bilen så passade jag på att åka förbi Emmaus. Det blev inga fynd där och jag noterade dessutom att yllebyxorna som jag har haft span på sen i mitten på augusti inte hängde kvar. Jag hade hoppats kunna köpa dem billigt på en av Emmaus återkommande reor men så blev det inte.

kok_leverans_20151116_1Idag har, som sagt var, köksinredningen (och även den nya källardörren) levererats. Inredningen är inburen i det blivande köket och den fyller upp stora delar av rummet. Trots det så har målaren lyckats tapetsera två av väggarna idag. tapeter_tva_vaggarHustrun och jag får flytta runt grejorna så att det går att tapetsera kvarvarande väggar i morgon. För målaren återstår sen bara att måla golvet (två strykningar) och taket (en strykning). Byggarna ska börja sätta upp inredningen på onsdag och golvmålningen är beräknad att inledas på torsdag. Det ska tydligen gå att kombinera de två till synes icke-kompatibla aktiviteterna. kok_leverans_20151116_3Köksinredningen ser dock väldigt fin ut. Skåpen har fått en mjuk och varm grön färg (som verkligen matchar tapeten) och bänkskivan av vår egen ek blev väldigt snygg (och tung).

Var vänlig följ och gilla: