medicin_glomt_20151116Jag var väldigt trött i går kväll och la mig därför väldigt tidigt, d.v.s. vid 18-tiden. Även om jag sov många timmar i natt så var det dåliga timmar eftersom jag drömde väldigt intensiva mardrömmar och dessutom vaknade på grund av att jag mådde illa flera gånger.

Jag gick upp vid 04.30 för att försöka fånga morgonlugnet men det gick inte idag. Jag mådde illa och hade frossa, när jag satte mig vid datorn så märkte jag också att jag inte kunde fokusera blicken på skärmen utan att bli väldigt yr. Då slog det mig att jag glömt ta min medicin i gårkväll och gick för att ta morgondosen, då såg jag att jag glömt att ta även morgonmedicinen igår. Det kan säkert förklara både illamåendet och yrseln. Jag äter bl.a. Lyrica och det kanlyrica_fass_a ge kraftiga fysiska utsättningssymptom. Två timmar efter att jag tagit Lyrica så försvann illamåendet men jag har haft problem med yrsel hela dagen.

Jag har funderat lite över varför jag har återkommande sömnproblem på söndagarna. Min teori, för tillfället, är att jag är mer mentalt trött än fysiskt trött. Helgen innebär en psykisk anspänning som jag koksinredning_flyttad_20151117försöker hantera genom att vila och sova mig in i vardagslunken igen men min fysiska trötthet är inte lika stor som min mentala. När jag då lägger mig tidigt så kan jag inte somna, blir stressad och orolig och tar tillkallare_20151117_2 ätande som ett sätt att minska oron.

Idag så flyttade jag delar av köksinredningen till andra rum så att målaren skulle kunna tapetsera den sista väggen och så att snickarna ska ha lite utrymme att jobba på imorgon. Jag har också grävt mer i källaren eftersom rörmokaren varit här och han ville att jag skulle försöka gräva fram skarven mellan avloppsrören i plast-/betong. Det är lättare för honom att koppla på det vast_innan_20151117nya avloppet om han kan göra det i plaströret. Jag hoppas att jag grävt tillräckligt.

För att stilla nerverna så har jag också sytt lite idag. Jag har gjort en ficka (till fickuren) i den grönrutiga västen jag nyss sydde. Det var en hel del pill och det hade definitivt varit enklare, och blivit snyggare, om jag tänkt på en ficka redan från början. Det gick att få dit en ficka, den kanske inte blev jättesnygg men den blev inte heller så ful att jag inte kommer att använda västen. Det som stör mig mest med fickan är att jag på nåt sätt lyckades sätta den på vänstersidan fast jag vast_ficka_20151117hela tiden tänkt på den som en ficka på västens högra sida. Uppenbarligen var jag inte helt fokuserad medan jag sydde.

Var vänlig följ och gilla: