vast_tva_fickorJag kunde inte släppa att jag sydde västfickan på fel sida av västen igår. Det gick ju inte att få det ogjort så det näst bästa alternativet var att sätta en ficka på högersidan också. På den sidan så gjorde jag en utanpåliggande ficka, en sån är betydligt enklare att sy än den infällda ficka jag gjorde på vänstersidan. Med facit i hand så skulle jag gjort den första fickan utanpåliggande också. Som det blev nu så har västen en helt ok, utanpåliggande, ficka och en ful, infälld, ficka. Så blir det när man inte tänker efter före, eller tror att man kan springa innan man kan gå. 🙂

Min Lyricaabstinens sitter fortfarande i lyrica_tabletter_ask_akroppen (i varje fall tror jag att det är den). Jag har varit trött, väldigt seg och har dessutom haft muskelvärk. Jag promenerade en stund på förmiddagen och tänkte sen slå lite på säcken men efter att jag bara stått och petat på den i två ronder så la jag ner träningen med förhoppningen att jag skulle orka träna ikväll igen. Det orkade jag faktiskt men tyvärr blev inte det heller ett bra pass men av en helt annan anledning. Innan jag tränade så skulle jag tända i vedpannan men idag var pannan död när jag kom ut till den. Jag misstänkte genast sotaren som varit här idag men det tog en stund innan jag klurat ut vilken knapp han råkat trycka på för att stänga ner pannan. Mitt tidsschema sprack när jag felsökte pannan och det gjorde att träningen blev stressad och forcerad.

kok_inredning_uppe_delvis_20151118Snickarna har hållit på med att sätta upp köksinredningen hela dagen. Jag är väldigt tacksam att vi inte behöver göra det. Av det jag hört av deras samtal så verkar det inte vara helt lätt att få allt på rätt plats. Det låter som om de brottas med ett tredimensionellt pussel. Förhoppningsvis så har de fått upp alla skåp tills i morgon eftermiddag då den målare som ska måla golvet kommer. Under morgondagen så ska rörmokaren hit också, han ska koppla på detkugghjul_synkning nya avloppet på den befintliga stammen och sätta upp ett element.

Fram till nu tycker jag att köksprojektet flutit på bra men nu när alla hantverkarna ska synkas och deras insatser ska kugga i varandra börjar det bli lite körigt. Hustrun sköter visserligen hantverkslogistiken men jag fickur_nytt_stortlyckas ändå stressa upp mig över den.

Apropå kugghjul så kom mitt sprillans nya fickur idag. Det levererades med bud till dörren. Klockan är jättefin och jag tycker det är väldigt snyggt att man kan se hela urverket. Det är fascinerande att alla dessa små fjädrar och kugghjul kan fickur_nytt_urverkmäta tid med en noggrannhet ner på sekundnivå.

Fickuret kom strax innan jag skulle ge mig iväg till praktiken och jag hade redan valt ut dagens utstyrsel då så det blev inget fickur idag. Jag hade lila som tema idag, skjorta, slips, kavaj, manschettknappar och johan_brostbild_20151118klocka. Jag tyckte det hade blivit för mycket att ta en lila bröstnäsduk också så jag tog en mörkblå med inslag i vitt och grått.johan_detalj_lila_boots_20151118

När jag väntade på bussen på väg hem från praktiken så kunde jag inte låta bli att leka med kameran i mobilen och min egen skugga. Om jag får säga det själv så blev fotona riktigt bra, förmodligen tre av mina bättre selfisar.

 

johan_skugga_20151118_1johan_skugga_20151118_3

johan_skugga_20151118_2

Var vänlig följ och gilla: