Veckan som gått har varit kall med flera minusgrader på nätterna och jag trodde att det fått lärkorna att flyga söderut igen för på flera dar varken hörde eller såg jag nån. När vi körde med Tora i förmiddags så hörde jag dock en, så nån lärka har blivit kvar här. Utöver låga temperaturer så har veckan för min del präglats av tidiga kvällar – igår var jag uppe sent och då la jag mig vid 21…. Att jag stupat i säng så tidigt på kvällarna beror förmodligen på att jag inte lyckats sova på dagarna. Jag brukar ta en lur på knappt en timme efter lunch men den här veckan har jag inte kunnat somna utan legat vaken med en diffus oro i kroppen.

Igår flyttade jag fram gränsen för mina långpass genom att springa 25 kilometer. Det tog en jäkla tid men jag tog mig i varje fall runt i ett jämnt tempo, andra halvan gick lika fort/långsamt som den första. Som synes sprang jag kors och tvärs på vägarna hemmavid men jag litar inte riktigt på kroppen än så jag vill vara hyfsat nära hemma om jag plötsligt tar kronslut eller får väldigt ont i knäna.Man ska inte skratta åt dyslexiker och felstavningar men jag kunde inte låta bli att dra på smilbanden när jag läste en artikel om Brexit och Irland häromdagen. Unionister och lojalister på norra Irland är agiterade över att det efter Brexit finns en tullgräns i Irländska sjön mellan Nordirland och Storbritannien. Det har gett upphov till i en hel del protester och hot om våld. Det har också resulterat i graffiti, nån som var upprörd över den rådande situationen har t.ex. skrivit texten nedan.Där står ”No Irish sea border Ulster sold out” men tittar man noga så kan man dock se att skribenten först vände på bokstäverna i ”sold”, det stod ursprungligen ”slod”. Politisk aktivism och dyslexi är inte alltid en enkel kombination…..

Till sist tre ”överblivna” bilder från de senaste dagarna.

Var vänlig följ och gilla: