Sett utifrån de yttre ramarna så skiljer sig min dag idag inte särskilt mycket från gårdagen. Jag har varitpojken_och_hans_hast_20151229 hemma med sexåringen och vi har gjort lite hemmaexperiment, ridit på Pirana och hållit oss allmänt sysselsatta. Mitt mående har dock varit betydligt sämre idag. I går mådde jag bra större delen av dagen men hade en svacka i samband med att jag läste Faktum på nätet, idag har mest har bestått av en kontinuerlig svacka.

radkal_skurenNåt som skiljer är att jag idag känt att jag måste vara aktiv med sonen och det har stressat mig. Jagpojken_och_hans_glass tycker ändå att vi har varit aktiva och gjort saker, på förmiddagen så experimenterade vi med rödkål och dess egenskaper. På eftermiddagen så höll vi på med Pirana och åkte även en sväng till SIA Glass. Det är svårt att gå tomhänt därifrån.

radkal_koktExperimenterandet med rödkål handlade om att utforska rödålssafts egenskaper som indikatorfärg för olika pH:n. Vi fick fram rött med citronsyra, blått med bikarbonat och grönt med maskindiskmedel. På rad ser de ut som färggranna drinkar och alla utom den gröna är väl i princip drickbara även om jag misstänker att alla smakar blä.experiment_rodkal_glas_2

För de av er som är boxningsintresserade så länkar jag till två klipp om vilka boxare som kan tänkas dominera 2016. Har ni gott om tid så titta på den undre, den är utförligare och ni slipper musiken som de lagt på i den första, kortare, videon (ni slipper också Floyd Mayweather i inledningen). När jag öppnar den undre filmen så börjar den alltid mitt i, vet inte om det gäller alla datorer.

https://www.youtube.com/watch?v=yBgZG4POnNo

https://www.youtube.com/watch?v=JReg2nvTGq8

Personligen så tror jag att Saul ”Canelo” Alvarez och Gennady ”GGG” Golovkin kommer vara de två boxare som dominerar 2016, förhoppningsvis så möts de också under året. Bästa boxare kilo för kilo kan dock mycket väl komma att förbli Román ”Chocolatito” González.Chocolatito

Var vänlig följ och gilla: