Jag vet inte om ni såg första delen i dokumentären om Leif GW Persson i går?leif_gw_persson_svt Jag gjorde i varje fall det och ett ord som jag glömt bort dök upp – ”lubba”, d.v.s. spinga. Jag vet inte om ni lubbade när ni var små men jag gjorde det i varje fall. Inte så fort kanske, mitt löpsteg kom inte förrän i tonåren, men jag lubbade likväl.

favre_leuba_prince_doctors_1Idag var jag inne på praktiken, ska jag vara ärlig så var det nog mest för att få ett tillfälle att visa upp mitt senaste klockförvärv. De få som jobbade var vederbörligt imponerade, klockan fick mycket johan_matchning_klocka_20151230beröm. I förmiddags ägnade jag en hel del tid åt att välja dagens utstyrsel för att matcha klocka och kläder på bästa sätt. Jag tycker att jag fick till det ganska bra.

skor_asosEftersom jag tog bilen in till praktiken så passade jag på att besöka alla mina tre favoritbutiker och det blev köp på alla ställena. Jag började med att köpa ett par skor på Myrorna, ett par munkskor från ASOS. Skorna ser inte ut att ha använts mycket alls och priset var imponerande lågt för att vara Myrorna, 30 kronor.

 

skor_asos_sulor_2

rock_bugatti_foderPå Kupan så köpte jag en Bugatti för en tia, ingen bil utan en rock. Precis som skorna är den i jättebra skick (med löstagbart foder) så jag kunde inte motstå den. Bugatti har väl inte den ungdomligaste profilen blandjohan_rock_bugatti_2 tillverkarna av herrkläder (därav Woody Allen-looken på fotot) men jag kanske försöker sälja rocken på Ragtime ändå. Jag ska dit på måndag eller tisdag. Eventuellt tar jag med skorna också, fast jag tror egentligen att de är för runda i tån för att falla hon på Ragtime på läppen.

Jag avslutade min runda med ett besök på Emmaus. Där hittade jag inget i klädväg men väl två filmer, dvd_the_reader_mflThe reader” och en namnkunnig amerikansk komedi som fått många plus, prickar och solar.

johan_keps_traning_go_killeI förmiddags var jag för go när jag var ute och sprang. När jag sprungit knappt en kilometer så slog det mig plötsligt att jag inte hade min vanliga träningskeps på huvudet (en basebollkeps som gör reklam för det företag där hustrun jobbar) utan den tweedkeps jag brukar ha här hemma. Jag hade inte mod nog att köra passet i tweedkeps så det fick bli barhuvat i stället, lite kylslaget. Medan jag sprang så passade sexåringen på att experimentera med hjälp av sin mor. De fick till en snyggt skiktad drink när de undersökte vätskors densitet.experiment_skiktad_drink

Var vänlig följ och gilla: