Igår blev inte mycket gjort. Jag inledde dagen med terapi och efter det var jag helt slut så när jag kom hem igen gick jag med Betty, mockade Piranas box och sen la jag mig på soffan och sov i drygt tre timmar. Under eftermiddagen satt jag sen mest och var apatisk innan det var dags att skjutsa elvaåringen till hans dansträning. När vi kom hem från den, vid 18.30-tiden, så tänkte jag först gå ut och sätta mig med en pipa men sen kände jag att jag var för trött så jag gick och la mig istället.

Idag har jag inte varit ett under av aktivitet men jag har ändå fått betydligt mer gjort än i går. Jag har varit på biblioteket, dammsugit lite och krattat några kärror löv. Frostnätterna vi hade förra veckan fick verkligen fart på lövfällningen hos våra kastanjer. Det kommer bli en hel del krattande den närmsta tiden.

Jag har också sågat upp ett gäng pipämnen av ask och björk. Det var länge sen jag gjorde en pipa men jag tänkte försöka komma igång med att snida en i helgen. Förhoppningsvis kan det bättra på mitt humör lite.

Var vänlig följ och gilla: