Pirana har ju haft ont i hovarna och vi trodde det var fång men det gav med sig väldigt snabbt så förmodligen var det bara ett sömstick från hovslagningen. Den här veckan har hon sluppit ifrån boxvilan och fått komma ut i hagen och vi har till och med kommit igång och köra med henne igen.

Jag hade en ganska bra dag igår, inledde den med körningen och sen efter lunch gick jag ut i skogen och spelade in en pipvideo. Inspelandet och rökningen gick alldeles utmärkt men när jag var färdig med videon blev jag kanonstressad och var tvungen att avbryta. Det händer ganska ofta att jag inte har ro att avsluta ett stopp efter att jag har spelat in en video. Jag blir stressad och tänker bara på att jag måste in och lägga upp videon och att sitta och röka utan att ha ro i kroppen är meningslöst, verkligen ingen lisa för själen. Jag avbröt därför rökningen och avslutade pipan efter kvällsmaten istället. Tack och lov smakade den lika bra då som den gjorde innan stressattacken ute i skogen.

Idag på förmiddagen så bokade hustrun och jag biljetter och hotellrum för mitt 50-års firande i början av december. Det kommer inte bli nåt riktigt firande men vi tänkte åka bort en helg och hälsa på den av mina systrar som bor i Uppsala. Det blir också en chans för hustrun och mig att återuppleva gamla minnen från när vi pluggade där. Själva firandet blir väldigt begränsat, en middag med min syster och hennes man. Det viktigaste är att jag och hustrun kommer i väg på en liten mini-semester. Resten av släkten ombedes härmed, vänligt men bestämt, att hålla sig borta från Uppsala den helg jag fyller år.

Till sist två höstiga bilder på löven från ett körsbärsträd.

Var vänlig följ och gilla: