Jag har slagit nytt personligt rekord i antal lajks på ett foto utlagt på Reddit. Igår publicerade jag ett foto på en stenmur vi passerade på söndagens hundpromenad och bilden har verkligen gillats, mer än 3400 gånger. Det har också kommit hundratals med kommentarer men där är ungefär hälften kommentarer till en kommentar nån annan gjort, resten är ställda till mig. Jag brukar försöka svara på alla kommentarer mina bilder får men när det är över 100 så blir det drygt. Den grupp jag la ut fotot i är väldigt stor (12 miljoner medlemmar) så det är lättare att få många lajks där än i t.ex. piercinggruppen som bara har 630 000 medlemmar. Trots det är jag väldigt förvånad att fotot gick så bra, det är ju inte en speciellt spännande bild.

Hustrun begav sig av mot Tyskland idag (en stor lantbruksmässa i Hannover) så jag släppte henne vid tåget i Halmstad i morse. Efter det svängde jag inom Polisen och hämtade ut mitt nya pass, jag ser tämligen bister ut.

I eftermiddags åkte jag till Falkenberg och pratade med guldsmeden om ett till nässmycke. Jag tog med mig mitt gamla guld och han sa att det var värt knappt 2000 kronor och då tyckte jag att jag hade råd att beställa ett nytt smycke. Efter guldsmeden så svängde jag inom Kupan men hittade inget spännande. Det stod dock en fin Puch Florida parkerad utanför. Till Falkenberg hade jag en grå och brun utstyrsel. Jag brukar känna mig obekväm när jag kombinerar de färgerna men idag kändes det bra.Musjakten här hemma går vidare. I morse fick vi en liten rackare i råttfällan vi hade i hönshuset när vi hade höns – jag använder alla tillgängliga fällor nu.

Var vänlig följ och gilla: