På höstarna brukar det alltid komma in möss i huset men med hjälp av ett par fällor brukar vi få bukt på problemet. I år så har mössen undvikit våra vanliga fällor så musproblemet har varit mer utdraget än tidigare. Vi införskaffade därför nya fällor i förhoppning att de skulle överlista de gnagande krabaterna. En av fällorna, kallade Mjölner, har visat sig fungera bra – klockren träff på den mus som försökte komma åt russinen jag betat fällan med.

Veckan som gick sov jag bättre än jag gjort på länge. Bara den som haft stora sömnstörningar kan förstå det fantastiska i att sova bra. Enda problemet har varit att jag sovit lite för lite, 6-6,5 timmar per natt och jag behöver nog 7,5-8 timmar. Orsaken till att det blivit så få timmar är att jag dragit ut på att lägga mig tills jag verkligen känt mig trött och sen har jag gått upp tidigt för att jag haft mycket att göra på dagarna. Sömnunderslottet ledde till att jag började känna mig hängig igår, som att det var en förkylning på gång, så då la jag mig tidigt (fick 9 timmars sömn) och idag känns det mycket bättre.

Idag var jag in till Halmstad så att min piercare kunde ta en titt på mitt ögonbryn som är ganska irriterat. Han trodde att irritationen berodde på att staven var för lång (och därmed sticker ut och fastnar i saker, t.ex. när jag vänder mig i sömnen). Han bytte därför till en kortare stav och föreslog även att jag skulle smörja med vaselin för att hålla huden välfuktad. När jag ändå var i stan så tänkte jag hämta ut mitt nya pass men det sket sig för jag glömde att ta med det gamla… Hustrun ska skjutsas till tåget i morgon så då gör jag ett nytt försök.

Utstyrsel till Halmstadbesöket var an kombination av enkelt (jeans och Doc Martens ) och lite mer formellt (resten…).

Igår var hustrun och jag i Skipås och promenerade med hundarna. Vädret var grått och fuktigt men jag fick till en del bra foton trots det (första bilden är tagen i bilen på väg dit).I lördags bloggade jag om att vi köpt tunnbröd som var felmärkta. Jag slängde också iväg ett mejl till Polarbröd med info och ett foto. Det var hyfsat bra timpenning på jobbet med mejlet – fem minuters jobb renderade en värdecheck på 60 spänn, samt ett långt mejl.

Var vänlig följ och gilla: