Häromdagen nämnde jag i ett inlägg att jag varit på kalas. På kalaset fick jag en del beröm för min klädstil och det faktum att jag lyckas komponera den med kläder köpta på second-hand. En granne som var med provade den kavaj jagpersonal_shopper_3_a hade på mig och vi kunde konstatera att vi hade samma storlek. Jag erbjöd mig, lite på skämt, att hålla utkik efter snygga kavajer till honom och han nappade direkt.

Idag var jag inne på Myrorna och hittade faktiskt en kavaj åt honom. Det personal_shopper_1_aär en vår-/sommarkavaj som jag tittat på ett tag men valt att inte prova eftersom om den passat så hade jag haft svårt att inte köpa den (jag behöver inte en kavaj till). När jag såg den idag kom jag att tänka på mitt uppdrag som ”personal shopper” så jag provade kavajen. Den satt som en smäck. Efter en kort överläggning med mig själv bestämde jag mig för att inte köpa den till mig utan till grannen.

På den stora bilden är inte färgerna bra, kavajen ser väldigt grå och trist ut. Fotot på fodret och kavajslaget visar färgerna lite bättre.personal_shopper_kavaj_2_a

Efter att jag hämtat ungarna på dagis/fritids så var jag och skulle lämna kavajen. Tyvärr var han inte hemma men hans fru tittade på kavajen och sa att hon tyckte den var snygg. Vi får se om han delar hennes uppfattning och om den sitter lika bra på honom som på mig.

Förra veckan blev det ingen praktik på Socialförvaltningen p.g.a. helger och för att jag inte orkade. I dag var jag på plats igen och det kändes jättebra. Jag känner mig alltid så välkommen där, som att jag bidrar med nåt bara genom min blotta närvaro.

Var vänlig följ och gilla: