En av unghingstarna som finns i stallet kastrerades idag.kastration_becky-lus.blogspot.com_a Han var inte tillräckligt snygg eller hade tillräckligt bra rörelser för att få fortsätta som hingst. Jag är väldigt glad att killar inte bedöms på samma sätt. Jag ser inte särskilt bra ut och jag har ett taskigt löpsteg. Helt klart i riskzonen. (Bild.becky-lus.blogspot.com)

Operationen verkar ha gått bra. vet_aVeterinären gjorde det i stallet och hästen stod upp hela tiden. Jag var inte med, är lite känslig när det gäller tänger och genitalier. Hästen var rätt groggy efteråt men verkar repa sig bra och står och äter nu.

Gårdsplanen är uppgrävd. De började i går och blir nog färdiga idag. Vi kommer få lägga tillbaka en hel del sten eftersom gårdsplanen var stenbelagd och det har de varit tvungna att gräva igenom. Nu gäller det bara att bila upp golvet i stallet där vattnet ska in och sen få hit rörmokaren. Det senare verkar vara det svåraste. I somras pratade de om att de hade en inställelsetid på drygt en vecka. När vi ringde igår sa de att de inte kan förrän efter nyår.gravning_a

Var vänlig följ och gilla: