I går kväll så fick hem den halta tackan och en sällskapstacka. Vi fick dock kämpa lite för att få in dem i transporten och jag slog rejält på arslet när jag försökte hålla fast ett får som inte ville bli fasthållen. far_hastboxSom tur var landade jag relativt mjukt i gräset. Nu står tackorna i en box i stallet och verkar missnöjda med det, det är mycket bräkande.

Idag är jag fortsatt avslagen, även om det inte är lika illa som i går man kan säga att mitt mående är i vy_ravinge_regningt_20160716fas med vädret. Allt är jävligt grått och jag har inte ork att göra nåt, annat än att tröstäta mackor och choklad. Jag har tillbringat en stor del av dagen framför datorn tittandes på alldeles för många, alldeles för meningslösa YouTube-filmer om olika aspekter av piprökning.

https://www.youtube.com/watch?v=9a5RVOCoQtg

För ett tag sen så la vi i en av hagarna upp en hög med ris för flisning. Volymmässigt så var det precisris_hog_20160716 tillräckligt för att det skulle vara lönt att ta hit en flismaskin. Nu har dock en av grannarna fördubblat högens volym. Vi har dessutom några mindre högar med ris i skogen som vi hoppas kunna få utkörda innan vi lyckats få hit en flisare.

Var vänlig följ och gilla: