Idag mår jag mycket bättre, det verkar ha varit en intensiv men kort influensa jag drabbades av. parkering_bergsgatan

Terapin blev inställd i torsdags så jag hade den i dag istället och tack vare en liten sak så var jag på väldigt bra humör när sejouren började. Den lilla saken var en parkeringsplats, det är väldigt ont om parkeringsplatser utanför byggnaden där min terapeut håller till men i dag lyckades jag hitta en gratisparkering precis utanför huset. I vanliga fall kör jag inte till terapin men jag släppte box_johnny_cashsvärmor vid tåget i förmiddags så därför blev det Forden till Halmstad idag.

Innan terapin så var jag förbi Kupan och det blev två småfynd som gladde mig, dels en box med balte_scotch_soda_loggaJohnny Cash och dels ett bälte. Bältet, från Scotch & Soda är nog tänkt som ett damskärp men jag tänker ha det som hattband till en av hatt_balte_scotchmina cowboyhattar. Jag ska bara kapa det lite, göra några nya hål och fästa det med ett par stygn så kommer det se jättebra ut.

Kläderna för dagen var en rutig tredelad kostym. Det är en av mina favoritkostymer, jag gillar snittet, tyget (Vitale Barberis canonico), mönstret och särskilt att den har en s.k. ”biljettficka” (av nån anledning så är jag svag för såna). För att få mig i stämning inför torsdagens konsert med Kinky Friedman så körde jag med cowboyattribut, det for nog bli det hela veckan.johan_kostym_rutig_cowboy

Var vänlig följ och gilla: