paskuppror_tidningsrubrikI dag är det på dagen 100 år sen Påskupproret inleddes på Irland, starten till befrielsen av 26 av 32 grevskap på ön. 26 + 6 = 1!

Det blåste inget när jag hissade flaggan i morse men på eftermiddagen så kom det några vindpustar som vecklade ut den.

 

 

 

flagga_paskuppror_100_2a flagga_paskuppror_100_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av dagens planerade ridtur blev intet eftersom jag varit sjuk. I går kväll kände jag att jag hade en infektion i kroppen och den växte till under natten. Jag kom upp som jag skulle i morse, hissade flaggan och fick i mig frukost men sen var jag tvungen att lägga mig. Sov bort större delen av dagen.

Med tanke på hur vädret varit så var det nog lika bra att vi ställde in, jag hade inte tyckt att det var ett dugg kul att kuska runt på en häst i snöblandat regn och bara ett par plusgrader. Ett nytt försök är inplanerat till den 29:e maj.regn_snoblandatsno_grasmattan_20160424

Till sist en bild på två livsfarliga prisjägare som smugit omkring här i dag!nerf_prisjagare

Var vänlig följ och gilla: