Äldsta sonen tillbringade sportlovet i Skåne tillsammans med flickvännen som var hemma från Paris. Nu har hon flugit ner igen så sonen är hemma vilket möjliggjorde att jag kunde tillbringa litet kvalitetstid med pojkarna i förmiddags – vi släpade bränne och ris i skogen. Även om de förmodligen inte uppskattade aktiviteten lika mycket som jag verkade de ha kul medan de slet med stockarna.Hemkommen från skogen så åt äldste sonen lunch och duschade och sen försvann han hemifrån igen, han skulle in till kompisarna i Halmstad. Han visade upp sig innan han for och jag noterade att han hade på sig ett par säckiga manchesterbyxor som jag köpt till honom på Röda Korset. När jag såg honom så insåg jag att den nygamla/omgjorda tweedhatten från Christy´s of London skulle passa hans utstyrsel alldeles utmärkt. Jag fick honom att prova hatten och den satt som en smäck. Han ville dock inte ha den in till stan även om han medgav att den faktiskt fungerade stilmässigt (till hans stora förvåning).På eftermiddagen gick jag en sväng med Sigge och han var ovanligt pigg och leksugen. Han verkade tycka att det var ofantligt roligt att jaga efter den boll i snöre som jag kastade i hagen där vi höll till. Han kampade lite också men mest ville han fara efter bollen. Han kanske hade vårkänslor, det verkade i varje fall lärkorna ha för de kvittrade oerhört intensivt.Till sist några blandade bilder. Klickbara.

Var vänlig följ och gilla: